A început America Express! Startul cursei s-a dat în cel mai periculos oraș din lume!

A început America Express, una dintre cele mai urmărite emisiuni de la Antena 1. Pentru început, concurenții au ajuns în cartierul lui Pablo Escobar, unul din cele mai periculoase locuri din lume.

Unul din cele mai dure concursuri, America Express, a revenit la Atena 1. Pentru toate cele 9 echipe, noul sezon este unul plin de provocări, pericole, mai ales că startul s-a dat din țara lui Pablo Escobar, un loc unde în perioada filmărilor, tratatele de pace dintre guvern și grupările mafiote erau anulate, iar tensiunile erau la maxim.

Iată care sunt cele 9 echipe participante în noul sezon, denumit generic ”America Express: Drumul Soarelui”:

       Alexia Eram și fratele ei, Aris,

    comedianții George Tănase și Ionuț Rusu,

    Romică Țociu și fiul lui, Cătălin,

    Iulia Albu și iubitul ei, Mike,

    Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu,

    Cleopatra Stratan și Edward Sanda,

    Iuliana Pepene și Sonia Simionov,

    Sânziana Negru și Laura Giurcanu,

    actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș.

Agenții de securitate, în frunte cu producătorul zonal, le-au făcut instrutajul celor 9 echipe, dar nimic nu avea să-i pregătească pentru ceea ce avea să urmeze, chiar din prima zi.

Startul a fost dat din Medellin, locul unde Pablo Escobar este și astăzi considerat un erou. Medellín a fost unul dintre cele mai violente și mai nesigure orașe din lume în anii 1990, în special în timpul lui Pablo Escobar Gaviria. Exista o dominație clară a cartelurilor de droguri și a grupurilor armate neregulate. Drept urmare, numele orașului a ajuns pe prima pagină a ziarelor internaționale cu alerte roșii și cu un număr șocant de morți zilnic.

Siguranța publică a fost întotdeauna o chestiune de mare importanță în Medellín. Atât rezidenții, cât și vizitatorii sunt interesați să aibă informații actualizate despre criminalitate. De altfel, Medellin, încă este capitala criminalității, și în 2023.

În martie 2023, guvernul a inițiat un proces de negociere cu unele dintre grupurile criminale care operează în oraș, cum ar fi ”La Oficina de Envigado”, ca parte a proiectului Paz Total și iertare socială, condus de președintele Gustavo Petro.

Unele dintre aceste grupuri au fost de acord cu o încetare a focului și cu o reducere sistematică a confruntărilor dintre bandele rivale, dar alte bande au decis să încalce acest tratat.

Nici nu au apucat să plece bine, că toate cele 9 echipe aveau să primească de la Irina Fodor (Țuca), un mesaj prin care erau informați că vor trebui să se oprească și să caute cazare, unii dintre ei ajungând în Comuna 13, unul din cele mai periculoase locuri din Medellin, aștepând poliția pentru a ajunge într-o locație.

Înainte de start, echipa de securitate avea să le facă instructajul și să-i avertizeze despre încetarea armistițiului și despre pericolele din această zonă.

Galerie foto


Vizualizări: 972

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: