A lovit o mașină și a fugit. Unde a fost găsit!

Un eveniment rutier soldat cu victime a avut loc joi după-amiază, pe DJ 674 Bâlteni, în județul Gorj. O tânără a fost rănită, iar unul din șoferi a fugit de la locul faptei.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reișit faptul că un tânăr de 19 ani, din comuna Bîlteni, în timp ce conducea un autoturism din direcția Bîlteni spre Ticleni, pe raza localității Peșteana Jiu, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat de 61 de ani, din aceeași localitate.

"Tânărul de 19 ani a părăsit locul faptei la volanul autoturismului pe care-l conducea, fiind identificat ulterior la domiciliu", a anunțat IPJ Gorj.

În urma accidentului, o pasageră în vârstă de 20 de ani, din comuna Bîlteni, aflată în autoturismul condus regulamentar, a suferit leziuni și a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

"Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului", arată IPJ Gorj.

Vizualizări: 2,242

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: