A luat bătaie pentru că a cerut liniște

Prin clipe de groază a trecut un tânăr din zona de sud a municipiului, care, miercuri noaptea, a fost adus de urgență la spital după ce a fost bătut de niște indivizi despre care spune că nu îi cunoaște decât din vedere.

Laurențiu Turcanu povestește că stătea cu doi vecini la un bar de lângă intrarea în bloc în momentul în care, fiind aproape de miezul nopții, alți indivizi au început să strige după un locatar din bloc, el spunându-le să nu mai facă gălăgie ci, eventual, să meargă la ușa apartamentului și să discute acolo. Așa a început scandalul pentru că tinerii au plecat inițial, dar s-au întors cu bâta după ei și l-au luat la bătaie pe cel care le ceruse să nu mai facă gălăgie. „Stăteam cu doi vecini la o cafea și dintr-o dată a venit un grup de băieți la mine la bloc. Strigau la un vecin că le trebuie niște etnobotanice, iar eu le-am spus să nu mai țipe. I-am rugat chiar frumos să plece, ceea ce, inițial, au și făcut. S-au întors însă după vreo 10 minute, iar unul dintre ei avea o bâtă de baseball și m-a lovit cu ea. A vrut să scoată și un cuțit, dar era o doamnă la bar jos și a sunat la Poliție. Cu bâta m-a lovit direct în cap. Nu e prima dată când vin ei pe acolo. Eu stăteam la bar cu vecini de-ai mei, după ce m-au lovit m-am trezit la spital. Nu-mi dau seama de ce m-au lovit. Vecinii care erau cu mine nu s-au băgat să mă apere că le era frică”, a povestit cel lovit.
Medicii de la spital i-au cusut rănile pe care acesta le avea la cap și spun că va mai rămâne internat câteva zile. Victima așteaptă acum să obțină un certificat medico-legal pentru a putea depune plângere la Poliție, oamenii legii făcând deja primele verificări în acest caz. Cercetările penale sunt condiționate însă de existența unei plângeri penale, care, deocamdată, nu a fost înregistrată.

Vizualizări: 3,416

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: