Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

A mers la furat desi era în carantină. Amendă!

Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați joi cu privire la faptul că o persoană a sustras mai multe bunuri de pe rafturile unei societăți comerciale, din municipiu.

"La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică, ocazie cu care au identificat un tânăr de 30 de ani, din comuna Mătăsari, iar din cercetările efectuate a reieșit faptul că acesta ar fi sustras de pe rafturile magazinului o bluză de trening și un trening, după care a trecut de casele de marcat fără a le achita, cauzând un prejudiciu în valoare totală de 620 lei", transmite IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Suspectul s-a ales și cu o amendă.

"Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că tânărul nu a respectat condițiile de carantină, acesta fiind sancționat contravențional cu  amendă în valoare de 1.000 lei, conform Legii nr.55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19", a mai precizat sursa citata.

Barbatul venise din Anglia si trebuia sa stea in carantina.

Vizualizări: 1,632

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: