Decedat în condiții suspecte

Un bătrân din comuna gorjeană Drăguțești a fost găsit decedat în propria gospodărie, iar familia a anunțat poliția. Oamenii legii s-au deplasat imediat la fața locului și au făcut cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care a survenit moartea bărbatului.

Gorjeanul avea 82 de ani și locuia singur în satul Cârbești din comuna Drăguțești. Copiii stăteau chiar lângă casa bătrânului și aveau grijă de el ca să nu-i lipsească nimic.

Mare le-a fost mirarea când l-au găsit pe bărbat fără suflare. „Este vorba de un localnic în vârstă, care locuia singur, dar era vecin cu copiii lui. Era un om în banca lui, liniștit și respectat în sat. Se pare că este vorba de o moarte suspectă și poliția face cercetări la fața locului”, a declarat Ion Popescu, primarul din Drăguțești.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. „Un bărbat de 82 de ani, din comuna Drăguțeşti, a fost găsit decedat în afara imobilului de locuit. Cu ocazia examinării vizuale, nu au fost constatate leziuni pe cap, trunchi sau membre, cadavrul fiind transportat la Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspecul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă“, a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 5,820

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: