A murit după ce a căzut în groapa săpată în bucătărie

Tragedie în Minas Gerais, Brazilia, după ce João Pimenta, în vârstă de 71 de ani, și-a pierdut viața într-un mod tragic. Bărbatul, obsedat de un "vis profetic," a săpat o groapă adâncă de 40 de metri sub podeaua bucătăriei sale, convins că acolo va găsi aur.

Vecinii au relatat că Pimenta trăise cu ideea fixă că sub locuința sa se afla o comoară și că acest vis l-a determinat să înceapă săpatul acum mai bine de un an. Cu toate încercările de a-l convinge să renunțe la periculoasă sa activitate, bărbatul a continuat să-și urmeze planul, plătind chiar și alți oameni să-l ajute în acest demers riscant.

Ultima dată când vecinii l-au văzut pe Pimenta, acesta menționa că a ajuns la o bucată de stâncă și plănuia să aducă dinamită pentru a o sparge și a-și continua săpăturile. Cu toate avertismentele și încercările de a-l opri, Pimenta nu s-a lăsat descurajat.

Tragedia s-a produs în urmă cu o săptămână, când bărbatul s-a împiedicat și a căzut în groapa adâncă, nemaifiind găsit cu vreo șansă de supraviețuire. 

Vizualizări: 4,742

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: