A murit după ce a fost înțepat de albine

Un gorjean în vârstă de 64 de ani a murit, joi seara, după ce a fost înțepat de albine. Bărbatul a fost găsit căzut pe o alee de către familie. Ar fi intrat în șoc anafilactic. El a fost resuscitat zeci de minute, însă medicii nu au mai reușit să-l readucă la viață. Nu se știe exact cum s-a petrecut tragedia și cum a ajuns bărbatul să fie înțepat de albinele de care avea grijă.

Nenorocirea s-a întâmplat în comuna gorjeană Drăguțești. Bărbatul avea mai mulți stupi, iar, joi seara, din motive încă necunoscute, ar fi fost atacat de albine. A intrat în șoc anafilactic, iar familia a sunat imediat la 112 și a cerut ajutorul. La fața locului, au ajuns o ambulanță și un SMURD.

„Medicii au încercat zeci de minute să-l salveze, dar bărbatul nu a mai avut nicio șansă. Am fost solicitați să intervenim pentru acordarea primului ajutor calificat unui bărbat în vârstă de 64 de ani. La fața locului, au fost direcționate un echipaj SMURD și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj, care au constatat că bărbatul era inconștient, cel mai probabil aflându-se în șoc anafilactic în urma unor mușcături de albine. S-a intervenit pentru resuscitarea bărbatului și s-a solicitat un medic la fața locului. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat”, a spus Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Vecinii spun că bărbatul ar fi purtat și costum de protecție. „Auzii că îl mușcară albinele. Are mai mulți stupi, dar până acum nu s-a mai întâmplat așa ceva. El nu intra niciodată fără costum la albine. Nu știu ce s-a întâmplat acum”, ne-a spus o vecină. „Aseară (n.r. miercuri) l-am văzut prin grădină. Rămăsei crucit când auzii așa ceva. Nu știu cum se întâmplă”, a spus un alt vecin.

Galerie foto


Vizualizări: 18,339

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: