A plecat de la nuntă direct la echipa naţională

Jucătorul Universităţii Craiova, Alex Creţu s-a căsătorit în week-end iar de la nuntă a plecat direct la echipa națională. Alex Cerțu își va petrece astfel luna de miere în cantonamentul echipei naționale și la meciurile din Nations League.

Convocat de selecționerul Edi Iordănescu pentru cele patru meciuri din Liga Națiunilor, mijlocașul ieșean al Universității Craiova a plecat imediat după nunta sa spre Capitală, unde s-a alăturat lotului tricolor. Sâmbătă, la o zi după meciul de baraj cu FC Botoșani, mijlocașul în vârstă de 30 de ani a venit acasă, la Iași, unde și-a unit destinele cu Adelina, în fața lui Dumnezeu. Petrecerea a avut loc la Restaurantul Capitol, din Iași iar la câteva ore după nunta sa, Alex Crețu a zburat spre București unde a făcut joncțiunea cu lotul echipei naționale. „Mă bucur că am ajuns din nou la echipa națională, e un pas înainte și o satisfacție foarte mare pentru mine. Ce poate fi mai frumos decât să joci pentru echipa națională”, a spus și Alex Crețu, susţinut şi de soţia sa care a înţeles situaţia.  „Echipa națională e un vis, mereu a fost o prioritate pentru Alex. Momentan cariera lui este mai importantă, o să avem timp și de lună de miere. Deocamdată jucăm fotbal”, a spus Adelina Crețu, tânăra soţie a jucătorului.

Alex și Adelina s-au căsătorit după 8 ani de relație, iar nunta, amânată în ultimii doi ani din cauza pandemiei, a avut loc în sfârşit. Fotbalistul Craiovei și-a cerut iubita de soție în urmă cu cinci ani, la Paris, în Turnul Eiffel.

Vizualizări: 5,836

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: