Horoscop

Valabil 26 mai

Berbec: Astăzi reușești să interacționezi foarte bine cu autoritățile, cu persoanele mai în vârstă, să rezolvi chestiuni legat de acte, de hârtii. Ești mai atent la sectorul financiar, calculezi cu mai multă atenție, s-ar putea chiar să decizi să reduci din anumite cheltuieli, să regândești nevoile personale.

Taur: Ai parte de o zi superbă în plan profesional, mai ales dacă e vorba să iei cuvântul în cadrul unei întâlniri, conferințe, ședințe, a unui eveniment. Vrei să îți spui părerea, să te afirmi, simți nevoia să ieși în evidență, mai ales că ești convins că ai ceva de arătat, de susținut, de explicat.

Gemeni: Fii atent cu cine interac-ționezi și ce informații sau detalii oferi. Nu este cel mai bun moment pentru destăinuiri, dezvăluirea unor secrete sau povestirea unor evenimente din trecut. Nu-ți pune sufletul pe tavă în fața nimănui, pentru că poți avea surprize neplăcute când nu te aştepţi.

Rac: Astăzi ar fi bine să fii mai atent la relațiile pe care le ai cu anumite persoane din familia extinsă. Cineva are nevoie de suport, de intervenție, de ajutor. Sunt favorizate achizițiile, cumpărăturile, investițiile, poți găsi oferte interesante, precum și aspectele ce țin de o mutare, de o relocare.

Leu: Ai grijă la modul în care comunici cu cei din jur. Ar fi bine să dai dovadă de mai multă diplomație, să te gândești bine cum să ambalezi frumos anumite mesaje și informații pe care încerci să le transmiți. Sunt bine aspectate drumurile, deplasările, organizarea unei călătorii.

Fecioară: Este foarte bine aspectată sfera studiului, dezvoltării personale. Ești curios, simți nevoia să actualizezi anumite informații pe care le deții și absorbi ca un burețel toate informațiile din jurul tău.

Balanţă: Astăzi s-a putea să reiei o legătură mai veche, să simți nevoia să reintri în contact cu persoane cu care nu ai mai vorbit sau despre care nu prea mai știai mare lucru. Vei căuta să socializezi azi, fie fizic, fie prin intermediul tehnolgiei. Sunt bine aspectate vizitele, evenimentele sociale.

Scorpion: Zi bună pentru a organiza, a face planuri. Ai fler, știi să aranjezi lucrurile, să găsești soluții rapide și eficiente. Folosește-te de abilitățile tale, de energiile acestei zile, și extinde aceste capacități, ajută-i și pe ceilalți cu anumite organizări sau găsirea unor metode, idei de a rezolva probleme.

Săgetător: Astăzi ai baftă la bani. Primești un pont, o ofertă, o propunere sau o idee de care te agăți, pe care o analizezi, o dezvolți și de pe urma căreia ai de câștigat. Apare cineva cu mai multă experiență, care va interveni la momentul potrivit pentru a te ajuta. Dai dovadă de multă creativitate.

Capricorn: Ai capacitatea de a convinge, de a face pe cineva foarte orgolios sau foarte încăpăţânat să te urmeze, să te asculte, să facă exact cum îi sugerezi. Sfera relațiilor este activă astăzi, iar discuțiile despre conexiuni și legături sunt de bun augur. Interacționezi bine cu persoanele mai în vârstă.

Vărsător: Zi bună pentru a lua decizii importante privind un loc de muncă mai bun, un proiect mai avantajos, chiar dacă nu va fi vorba de ceva pe termen lung. De asemenea, este o zi în care poți rezolva unele conflicte, unele probleme mai vechi, legate fie de familia extinsă, fie de cămin.

Peşti: Poți discuta unele chestiuni sensibile, cu cineva fie aflat la mare depărtare, fie prin intermediul tehnologiei. Ai de câștigat multe de pe urma acestei discuții, de aceea este indicat să ai o atitudine cât mai bună, pozitivă, amabilă. Fii mai atent la exagerări, în special la poftele alimentare.

Vizualizări: 1,796

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: