Horoscop

 Valabil 30 mai

Berbec: E posibil să luați niște bani și să vă luați diverse lucruri pentru voi, să aveți o stare de spirit cât se poate de bună. Vă mai îngrijiți și de voi c-ați rămas în urma cu garderoba, cu mersul la sală, ori la un control medical, că v-ajunge câtă treabă ați făcut.

Taur: Aveți ceva de spus, de scris, poate-o să vorbiți în public, să vă faceți cunoscute părerile neapărat. O să vă implicați în diverse colaborări, sau macar una singură, dar avantajoasa c-aveți chef de treabă și de explorat zone de pionierat, să puneți creativitatea în mișcare.

Gemeni: O să definitivați o situație școlară, poate fi vorba și despre copii, sunt acte de semnat, poate au mai rămas și taxe de achitat. Se rezolvă probleme mai vechi și o să vă croiți alt drum pe linie profesională, poate începeți un proiect în care să vă canalizați toate resursele.

Rac: O să ieșiți mai des în societate, că aveți nevoie de un schimb de idei, și să vă puneți la curent cu ce e nou, care mai sunt tendințele, să fiți în temă. O să puteți ieși la rampă, cu ceva nou și să fie bine primit de către beneficiari, că aveți niște piese de calitate cu care vă puteți lăuda: un produs.

Leu: Vă puteți recupera o relație care contează pentru voi dacă perfectați comunicarea și o să țineți cont de ce-și dorește și ce nu partenerul de cuplu. Vă puteți asocia cu niște parteneri de afaceri să lansați la apă un proiect și să vă impuneți pe o piață c-aveți șanse mari să vă sporiți veniturile.

Fecioară: Poate mai aveți o preocupare colatrerală care să v-aducă niște câștiguri extrabugetare și o să deveniți mai stăpâni pe situație. O să faceți o evaluare a banilor din cont să vedeți dacă v-ajung pentru cheltuielile curente, să puteți pleca  pe undeva și mai ales în concediu, în curând.

Balanță: Se poate să apară cineva care să se insinueze în viață voastră și dacă n-aveți partener de viață o să deveniți și voi interesați de o posibilă relație. Se pare c-o să vă bucurați de susținere din partea unor oameni care vă apreciază eforturile și or să vă degreveze de niste obligații că să mai și respirați.

Scorpion: Revine cineva care mai are cate ceva de adăugat la ce s-a spus într-o relație și poate fi decisivă - e bine să-i acordați credit. O să vă puteți împlini un vis mai vechi, să obțineți o semnătură importantă, să vă luați un credit bancar, o casă, ori o mașină, sau să vă-nscrieți la niște cursuri speciale.

Săgetător: O veste bună de la cineva care și-anunță vizita. Poate-o să stați la masa negocierilor cu șefii și o să dați dovadă de flexibilitate, că simțiți că mai puteți lasă de la voi că să obțineți un cât de cât profit.

Capricorn: Se poate să faceți niste investiții în locuință și să reamenajați altfel interiorul c-o să dați alte întrebuințări spațiului. O să vă angajați într-o nouă aventură profesională și o să vă sporiți veniturile că pare să fie bănos proiectul respectiv, dar și solicitant, cu muncă multă.

Vărsător: Poate descoperiți pe online o mobilă ieftină, faceți comandă și verificați instalațiile și aparatura, gadgeturile de pe-acasă. Aveți o agendă încărcată și o să dați zor să vă achitați de toate obligațiile că să v-apucați de activități care să vă detensioneze și să v-aducă și bani, pe cât posibil.

Pești: Poate mai aveți de dat vreun examen, de încheiat o situație, poate și copiilor trebuie să le supravegheați încheierea mediilor. Poate vi se mai adaugă ceva la salariu, orele suplimentare, vreun bonus care să vă ofere o lejeritate financiară că urmează o perioadă bănoasă.

Vizualizări: 2,649

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: