A rămas fără portofel în Piața Centrală din Târgu Jiu. Cum a fost prins hoțul!

Un bărbat care se afla la cumpărături în Piața Centrală din Târgu Jiu a fost lăsat fără protofel. Hoțul a fugit cu banii săi, dar omul a avut noroc că, în zonă, erau câțiva polițiști locali care au auzit strigătele bărbatului. Cel care a furat portofelul a fost prins la scurt timp și dat pe mâna Poliției.

Hoțul nu era la prima astfel de faptă. El avea antecedente penale. “Polițiștii locali au intervenit prompt pentru prinderea și identificarea acestuia, constatând că numitul C.A., în vârstă de 44 ani, cu domiciliul în Municipiul Drobeta-Turnu Severin, are antecedente penale privind infracțiunea de furt. În cauză a fost întocmită documentația de constatare a infracțiunii în flagrant și s-a dispus măsura de predare a acestuia lucrătorilor din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, în vederea continuării cercetărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, a transmis Poliția Locală Târgu Jiu.

Polițiștii locali sfătuiesc târgujienii să fie atenți când merg la cumpărături mai ales în această perioadă extrem de aglomerată. „Luna decembrie este destinată, în special, cumpărăturilor. Astfel, centrele comerciale, piețele, mijloacele de transport în comun sunt mult mai aglomerate decât de obicei. Atenție la buzunare, genți și portofele pentru a evita situațiile în care puteți deveni victime ale infractorilor și pentru a vă bucura de sărbători liniștite!”, sunt sfaturile polițiștilor locali.

Vizualizări: 4,354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: