Incendii la case din Licurici și Glogova

Pompierii gorjeni au intervenit miercuri la două incendii la case de locuit. O intervenție a fost în comuna Licurici, satul Totea. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Gărzii de Intervenție Hurezani, echipajele costatând că incendiul se manifesta la coșul de fum al locuinței cu posibilitate de propagare.

Pompierii au intervenit pentru localizarea si lichidarea incendiului în limitele găsite, fiind salvată casa de locuit. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă coșul de fum necurățat de funingine.

Un alt incendiu a fost la o casă de locuit din Golgova, satul Cămuiești, unde intervenția a fost asigurată de Detașamentul de Pompieri Motru. Echipajele au intervenit cu forțele și mijloacele din dotare pentru a sparge tencuiala peretelui de lângă soba, unde s-au găsit bârnele de lemn din care era contruită casa, arzând mocnit fără flacără din cauza transferului de căldură de la soba supraîncălzită.

S-a intervenit la timp pentru localizarea și lichidarea incendiului, fiind salvată casa de locuit. A ars peretele din lemn pe o suprafață de aproximativ 2 mp. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă sistemul de încălzire amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

Vizualizări: 3,084

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: