A reziliat contractul cu Universitatea Craiova cu ochii în lacrimi!

Atanas Trică, nepotul lui Ilie Balaci, s-a despărțit de Universitatea Craiova. Rezilierea contractului i-a adus, însă, multă tristețe fiului lui Eugen Trică, care și-ar fi dorit să joace în continuare pentru Universitatea Craiova.

Atanas, fiul lui Eugen Trică, se desparte de clubul său de suflet despre care spune că a fost: „Un club care a însemnat totul pentru mine și pentru familia mea”.

Atanas Trică a postat un mesaj prin care anunță despărțirea de clubul din Bănie. Fotbalistul spune că a scris mesajul cu ochii în lacrimi.

„Mulțumesc Universitatea Craiova! Am avut norocul și deosebita plăcere să joc pentru acest club pe care îl iubesc de mic copil, un club care a însemnat totul pentru mine și pentru familia mea. Scriu aceste cuvinte cu ochii în lacrimi și totodată nu îmi vine să cred ca aventura mea se termină acum și de maniera aceasta.

Aș vrea să le mulțumesc tuturor antrenorilor pe care i-am avut, dar în special domnilor Corneliu Papură și Ștefan Florescu cu care am lucrat la echipa secundă și care m-au ajutat să fiu 2 ani golgheterul satelitului. Nu în ultimul rând aș vrea să le mulțumesc suporterilor, care au fost lângă mine si lângă echipă indiferent de moment, iar acești suporteri merită să se mai bucure de campionate și trofee câștigate”, este mesajul postat de Atanas Trică, pe pagina sa de Facebook.

Și clubul oltean a confirmat despărțirea de atacant printr-un comunicat de presă. Clubul din Bănie dă de înțeles că finalul poveștii nu este aici, astfel că atacantul ar putea fi readus în echipă, după ce capătă mai multă experiență.

„Contractul dintre Universitatea Craiova și atacantul Atanas Trică-Balaci a fost reziliat de comun acord. Asta nu înseamnă că este finalul poveștii dintre Atanas și «Știința».

În acest punct al carierei sale, considerăm că este vital ca Ati să evolueze în mod constant pentru a-și atinge potențialul și sperăm ca, în viitor, evoluțiile sale să îl impună în primul unsprezece al Științei. Mult succes, Ati!”, a transmis printr-un comunicat de presă Universitatea Craiova.

Atanas Trică a mai evoluat sub formă de împrumut pentru CSA Steaua București (19 meciuri – 3 goluri) și CS Tunari (9 meciuri, un gol), pentru care a evoluat în a doua parte a sezonului care tocmai s-a încheiat. În total, acesta a adunat 12 meciuri la Universitatea Craiova.

Vizualizări: 2,979

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: