A spart 11 aparate de jocuri de noroc cu o bordură! "Le-a luat la rând pe toate!"

Un tânăr din Rovinari este cercetat de polițiști pentru distrugere după ce a spart nu mai puțin de 11 aparate de jocuri de noroc într-o singură noapte. Supărat că a pierdut bani cu jocurile de noroc, tânărul a luat la rând două săli și a spart rând pe rând aparatele. Totul, sub privirile încremenite ale clienților și angajaților.

Totul s-a întâmplat, în Rovinari, după miezul nopții, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Era încă deschis când bărbatul a luat o bordură și a intrat în prima sală de jocuri de noroc. A apucat să spargă acolo doar două aparate că restul erau ocupate deja de clienți și a fost oprit la timp de un angajat.

Violent și băut bine, tânărul a mers în altă sală. Acolo erau doar doi clienți și o angajată care s-au temut să intervină. Cu aceeași bordură, a spart nouă aparate. „A intrat cu o bucată de beton în mână și a spart aparatele unul după altul. Erau două persoane aici. Aparatele la care erau ele nu le-a spart. În rest, a distrus totul. Fiecare ecran l-a spart cu bucata aia de beton. I-am spus să se oprească, mi-a fost frică să nu mă lovească și pe mine, dar nu s-a oprit”, a mărturisit o angajată.

Nu este prima dată când aparatele din cele două săli sunt distruse. Au mai fost sparte și altele, în trecut, prin aceeași metodă. Prejudiciul estimat de administratori se apropie de 100 de mii de euro doar pentru distrugerile din ultima lună.

Bărbatul a fost prins de polițiști și s-a ales cu dosar penal. „Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr, de 26 de ani, din orașul Rovinari, ar fi provocat distrugeri cu un corp dur, la 9 aparate  de jocuri din incinta unei societăți comerciale din orașul Rovinari. De asemenea, tânărul ar mai fi provocat distrugeri la două aparte din incinta altei săli de jocuri din localitate. În cauză s-a întocmit dosar penal, polițiști continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând că în cursul zilei de luni să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

Galerie foto



Vizualizări: 3,092

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: