A sunat la 112 să-şi salveze soţia

Un bătrân din Târgu Jiu a tras joi o sperietură soră cu moartea după ce soția sa nu i-a mai dat niciun semn de viață. Omul a sunat, speriat, la 112.

Femeia  în vârstă de 70 de ani aproape că leșinase în sufragerie și nu s-a putut ridica din cauza unor probleme medicale de care suferă. Bătrânul mersese la cumpărături, iar când s-a întors acasă, soția nu i-a mai deschis ușa. Temându-se că s-a întâmplat ceva grav, bărbatul a sunat la 112. „E persoană în vârstă. Are varice. Nu prea poate să meargă. A căzut și nu a mai putut veni să deschidă ușa. Am sunat la pompieri. Nu aveam încotro. Acum e bine”, ne-a declarat soțul femeii.

Bătrâna a fost găsită căzută în sufragerie de pompierii care au spart ușa apartamentului. Aceştia i-au acordat primele îngrijiri. Femeia a refuzat să fie transportată la spital. „Am fost solicitați pentru a debloca ușa unui apartament. Persoana a fost găsită pe covor, în sufragerie. Nu se mai putea ridica. Am ridicat-o. Dânsa a dorit să rămână acasă. Este în afara oricărui pericol, dar are ceva probleme de sănătate mai vechi. Nu a vrut să fie transportată la spital cu Ambulanța SMURD”, a declarat Sorin Boldea, plutonier adjutant în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj.

Vizualizări: 1,055

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: