O șoferiță a ajuns cu mașina în șanț

Doi șoferi din Târgu Jiu au fost preluați de ambulanță după ce mașinile pe care le conduceau s-au lovit violent într-o intersecție pe centura orașului. Un tânăr nu a acordat prioritate unei mașini care circula regulamentar, a lovit-o, iar aceasta din urmă a ajuns într-un șanț. Mașina era condusă de o șoferiță de 39 de ani. Ea a fost scoasă din autoturism de un șofer de TIR care a oprit să vadă ce s-a întâmplat. Tot el a sunat și la 112 să alerteze salvatorii.

Accidentul s-a petrecut pe strada Barajelor din Târgu Jiu, miercuri dimineață. „Din cercetările efectuate de polițiști, la fața locului, a rezultat faptul că un bărbat de 37 de ani din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe Strada Barajelor, la o intersecție, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de o femeie de 39 de ani, din aceeași localitate, intrând în coliziune cu acesta”, a declarat Ion Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar polițiștii au constatat că aceștia nu consumaseră băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Tot pe centura municipiului a mai avut loc un accident de circulație mult mai grav, la sfârșitul săptămânii trecute. O femeie a ajuns, la spital, în stare gravă după ce mașina pe care o conducea s-a lovit de un autocamion, apoi a intrat într-un stâlp. (M.M.)

Vizualizări: 1,606

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: