A trecut peste problemele cu legea! Eleva șantajistă de la Teologic, premiată!

Eleva de la Liceul Teologic din Târgu Jiu, acuzată de şantaj, a participat şi a luat şi premiu la un concurs naţional de frumuseţe. Potrivit  timisoarastiri.ro, aceasta a obţinut premiul trei.

Loredana Ștefania Diaconescu a fost anchetată în februarie, pentru șantajarea unor colege de şcoală. Tânăra de 19 ani a stat şi 24 de ore în arestul poliţiei, după ce părinţii unei fete au reclamat-o oamenilor legii. Tânăra a fost prinsă în flagrant delict, în timp ce primea 150 de lei de la o altă elevă, de 13 ani, prietenă a surorii sale, pe care o ameninţa cu publicarea pe facebook a unor poze indecente. Fata şantajată îi mai dăduse deja bijuterii în valoare de 5000 de lei, pe care eleva şantajistă a apucat să le vândă. Anchetatorii au aflat că tânăra mai are la activ şi alte fapte, obişnuind să ceară sume de bani de la oameni de afaceri cărora le spunea că ajută copii bolnavi.

Premiată la un concurs de frumuseţe

Acum, Ştefania Loredaba Diaconescu a trecut peste momentul dificil şi se se concentrează pe cariera de model. Recent, ea a reușit un performant loc trei la concursul Beauty of Romania 2016, care a avut loc sâmbătă seara la Iulius Mall din Timișoara.

Concurentele au fost Tania Vlașcici din Sânnicolaul Mare, Francesca Sălcudeanu din Hunedoara, Mihaela Petrașcu din Cenad, Oana Popescu din Pitești, Vanessa Varga din Caransebeș, Andreea Ciocan din Petroșani, Irina Mariana din Vrancea, Loredana Ștefania Diaconescu din Târgu Jiu, Denia Jivkov din Becicherecul Mic, Bianca Tirsin din Arad, Andreea Kira din București și Kinga Fazakaș din Deva.

Juriul de specialitate a decis câștigătoarele și anume pe locul 3 Loredana Diaconescu, pe locul secund Denia Jifkov (favorita publicului) și pe primul lor, cea care va reprezenta România la concursul Beauty of The World 2016, Tania Vlascici.

Galerie foto


Vizualizări: 4,600

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: