Absențe la Universitatea Craiova, pentru meciul cu Rapid!

Rapid Bucureşti şi Universitatea Craiova se întâlnesc în Giuleşti, luni, de la ora 20:30, în etapa a 7-a a play-off-ului. Cinci puncte le despart în clasament pe cele două formaţii, oltenii fiind pe locul doi, cu 34 de puncte, iar giuleştenii ocupă poziţia a 5-a, cu 29 de puncte.

Antrenorul oltenilor, Costel Gâlcă, consideră că echipa sa are şanse să se impună în acest derby dacă va rezista presiunii de pe arena giuleşteană şi va reuşi să deschidă scorul.

„Ştim că Rapid e o echipă complicată şi un stadion complicat, cu suporteri înfocaţi, trebuie să gestionăm bine momentele meciului în favoarea noastră. Cu siguranţă că dacă vom înscrie repede, va fi un meci mai uşor în principiu. Îi avem pe Koljic şi Maldonado accidentaţi şi cu semne de întrebare pe Vlădoiu. Rapid are viteză bună în atac, cu Rrahmani şi Krasniqi, au jucători buni la mijloc, care dau un echilibru echipei, dar sper să găsim spaţiile necesare pentru a avea opţiuni de a marca, pentru a câştiga şi a depinde de noi în realizarea obiectivului. Am avut antrenamente mai mult cu cei care jucat mai puţin, ceilalţi au avut recuperare” a declarat Costel Gâlcă.

Maldonado şi Screciu sunt accidentaţi, iar Badelj este suspendat pentru acest joc.

Vizualizări: 828

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: