CSM Târgu Jiu, învinsă la reluarea campionatului de Rapid

CSM Târgu Jiu a pierdut partida disputată în deplasare, scor 20-31, cu Rapid București. Meciul a contat pentru etapa a 22-a din Liga Florilor Mol.

Handbalistele de La CSM Târgu Jiu și-au reluat în acest weekend seria meciurilor din campionat, după o pauză de aproape o lună de zile. Jucătoarele lui Liviu Andrieș au avut parte de un meci dificil în acest weekend, în care au avut de înfruntat una dintre cele mai puternice echipe din Liga Florilor în acest moment, Rapid București.

Pauza competițională destul de lungă, cauzată de meciurile echipelor naționale, nu prea le-a prins bine gorjencelor, care nu au avut un ritm de joc prea bun, după cum a constat antrenorul Liviu Andrieș. Gorjencele au pierdut la București, scor 20-31 dar pentru echipă a fost însă o bună oportunitate de a reintra în febra meciurilor oficiale și de a pregăti la nivel ridicat partida extrem de importantă de pe 1 mai, cu Minaur Baia Mare. Vestea bună este că a revenit pe parchet interul Ira Zinatullina, care a reușit 5 goluri în poarta Rapidului, a informat csmtargujiu.ro.

După duelul cu Rapid, CSM Târgu Jiu își va concentra toată atenția pe partida de miercuri, 1 mai, cu Minaur Baia Mare, extrem de importantă în lupta pentru evitarea locurilor de baraj.

Pentru CSM Târgu Jiu urmează o perioadă extrem de importantă, dar și foarte încărcată, cu numai puțin de 4 meciuri care se vor disputa în intervalul 1-18 mai.

Primul meci se va disputa pe 1 mai, de la ora 17.30, contra Minaur Baia Mare. Pe 11 mai, gorjencele se întorc la București, pentru duelul cu CSM București. În penultima etapă, pe 15 mai, CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu, cu Dacia Mioveni. Pe 18 mai se va juca ultima etapă, în care CSM Târgu Jiu se va deplasa pe terenul formației Dunărea Brăila.

LIGA FLORILOR MOL

EDIȚIA 2023-2024

ETAPA 22

BUCUREȘTI, SALA RAPID

SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024

ORA 13.00

RAPID BUCUREȘTI – CSM TÂRGU JIU 31-20(15-8)

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva, Andreea Chetraru(3 intervenții), Elena Marica Bercu(4 intervenții)– Bianca Ștefania Chiriță, Helena Paulo Simao Gilda 4g, Alexandra Maria Frățilescu Gavrilă 5g, Andreea Mihart, Mirabela Coteț, Ira Zinatullina 5g, Andreea Chiricuță 2g, Laura Moldovan 1g, Ana Maria Lopătaru, Florența Ilie 2g, Iuliia Andriichuk 1g, Sabine Klimek. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Grigore Albici. Maseur: Petre Tocaru.

Vizualizări: 427

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: