Înfrângere pentru CSM Târgu Jiu în meciul 2 cu Focșani

CSM Târgu Jiu a pierdut meciul 2 din seria de play-out a Ligii Naționale de Baschet Masculin Getica 95, cu CSM Focșani, scor 86-110. După două partide disputate la Târgu Jiu, scorul este egal în acest moment, 1-1 iar seria se mută acum la Focșani, acolo unde se vor disputa două partide, pe 30 aprilie și 2 mai.

CSM Târgu Jiu a înregistrat vineri seară o înfrângere usturătoare, nu doar prin prisma diferenței de scor de pe tabelă, de 24 de puncte, ci mai ales prin numărul imens de puncte primite pe teren propriu, 110 puncte încasate. „A fost o seară neagră pentru baschetul gorjean, o seară în care suporterii gorjeni au venit la sală să susțină echipa, convinși că vor vedea un nou succes al favoriților, așa cum s-a întâmplat miercuri seara. Suporterii au fost convinși că baschetbaliștii lui Kresimir Basic au învățat ceva după meciul de miercuri, atunci când au făcut o primă repriză extrem de slabă, dar și-au revenit miraculos după pauză și-au reușit victoria. ”Rețeta” nu a mai funcționat în această seară”, se arată în cronica acestui meci oferită de csmtargujiu.ro.

Chiar și în condițiile în care CSM Târgu Jiu are în continuare șanse de a câștiga seria cu CSM Focșani, rezultatul, dar mai ales jocul echipei a provocat o dezamăgire uriașă. Extrem de afectat de ceea ce s-a întâmplat pe teren, Claudiu Alionescu, directorul tehnic al grupării gorjene, prezent la conferința de presă, și a cerut scuze față de suporterii gorjeni pentru modul în care s-a prezentat echipa la acest meci și anunță că vor urma câteva decizii drastice în perioada imediat următoare.

Cu greu și a găsit cuvintele și antrenorul echipei, Kresimir Basic. Principalul echipei gorjene și a cerut și el scuze față de suporterii gorjeni. Basic a recunoscut că a fost cel mai slab meci din cariera sa de antrenor și spune că este gata să își dea demisia dacă se consideră că el este vinovat de această situație.

Vizualizări: 405

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: