Abuzată de bărbații care au luat-o “la ocazie”

O tânără de 20 de ani din Rovinari a trăit o experiență cumplită cu două zile în urmă. Aceasta era la Florești, în comuna gorjeană Țînțăreni, când a fost luată la ocazie de o mașină în care se aflau trei bărbați.

Șoferul nu a oprit în Bîlteni, acolo unde tânăra voia să coboare, ci a continuat deplasarea până în Rovinari. Acolo doi dintre bărbați au institat ca tânăra să urce cu ei într-o garsonieră, femeia fiind apoi obligată să întrețină cu ei raporturi sexuale.

Poliția i-a identificat pe cei doi bărbați, de 25 și 34 de ani, din orașul Rovinari și comuna Bîlteni, care au fost conduși la sediul Poliției orașului Rovinari, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.

Victima a fost prezentată la SML Gorj, în vederea examinării medico-legale, medici specialiști concluzionând că aceasta nu prezintă urme de violențe fizică specifică abuzării. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

În continuarea cercetărilor, împotriva tânărului de 25 de ani, din Rovinari, s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Joi, acesta a fost prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Jiu, față de el fiind luată măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. (A.M.)

Vizualizări: 6,580

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: