Accident cu 11 răniți din zona Motru

Un microbuz care transporta localnici din Motru spre Drobeta Turnu Severin a fost implicat marți dimineața într-un accident. Microbuzul în care se aflau s-a izbit de un parapet din beton, pe DN67, în localitatea Ciovârnăşani, judeţul Mehedinţi.

"Marți dimineaţă, în dispeceratul ISU, a fost anunţat un accident rutier, în care un microbuz a intrat într-un parapet, pe DN67, în zona Ciovârnăşani, comuna Siseşti. Apelantul, un pasager al microbuzului, a anunţat că toate persoanele din mijlocul de transport s-au autoevacuat, nefiind persoane încarcerate, însă două dintre acestea acuzau dureri. Dintre cele 16 persoane evaluate de echipele medicale, 11 au necesitat îngrijiri medicale, suferind traumatisme uşoare şi atacuri de panică, fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Drobeta Turnu Severin, pentru investigaţii suplimentare", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta al judeţului Mehedinţi, Raluca Tîrcă.

Potrivit sursei citate, la locul evenimentului au fost mobilizate opt echipaje medicale, dintre care şapte ambulanţe SAJ, o autospecială SMURD, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi trei echipaje de poliţie. Oamenii veneau de la Motru și mergeau la serviciu în Severin. (A.M.)

Vizualizări: 3,326

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: