Și-a bătut mama până a băgat-o în spital

Un bărbat de 46 de ani din comuna gorjeană Alimpești este acuzat de faptul că și-a bătut mama până a băgat-o în spital. Acesta a primit interdicție de a se mai apropia 5 zile de locuința mamei, dar a încălcat ordinul de protecție emis de polițiști, așa că a fost dus în arest.

"Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că, acesta, în timp ce se afla la domiciliul comun, pe fondul consumului de alcool, ar fi exercitat acte de violență asupra mamei sale, de 63 de ani, provocându-i leziuni, care au necesitat transportarea la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", arată IPJ Gorj.

În cauză polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, conform căruia agresorul a fost evacuat din locuință, fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 500 m de persoana vătămată sau locuința acesteia.

În aceeași zi, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că bărbatul s-ar fi întors la domiciliu, încălcând astfel ordinul de protecție emis de polițiști. (A.A.)

Vizualizări: 1,938

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: