Accident cu persoane încarcerate, la Vîrț

Un accident grav de circulație a avut loc duminică seara în Gorj, pe raza localității Rovinari, la Vîrț. Trei persoane au fost încarcerate, fiind nevoie de intervenția specialiștilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme. La fața locului s-au deplasat două echipaje pentru descarcerare și un echipaj SMURD, precum și două ambulanțe. Doi bărbați și o femeie erau încarcerați.

“S-a intervenit pentru extragerea acestora din autovehicul și acordarea primului ajutor calificat. Unul dintre bărbați și femeia au fost transportați la spitalul din Tg-Jiu cu leziuni grave, iar celuilalt bărbat i se aplică manevre de resuscitare la fața locului”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

actualizare: Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

actualizare: Șoferul care a provocat accidentul are 26 de ani și consumase băuturi alcoolice. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul șoferului și rănirea a doi pasageri din același autoturism, cu vârste de 62 respectiv 31 de ani.

“Conducătorul autoturismului care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 1 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, în vederea recoltării de probe biologice. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a comunicat IPJ Gorj.

Galerie foto




Vizualizări: 11,082

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: