Accident cu şofer băut

Poliţiştii din Motru au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat, de 47 de ani, din comuna Borăscu, cu privire la faptul că pe raza comunei Drăgoteşti, a avut loc o tamponare între două autovehicule.

La faţa locului a fost identificat autovehicul condus de o femeie, de 26 de ani, din comuna Borăscu, care a declarat că în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 673A, din direcţia Mătăsari către Borăscu, a fost acroşată de un autoturism, înmatriculat în Franţa, ce se deplasa din sens opus, întrând pe sensul acesteia de mers, iar ulterior a părăsit locul faptei.

La scurt timp a fost identificat conducătorul autoturismului în persoana unui tânăr, de 20 de ani, din comuna Drăgoteşti, care nu posedă permis de conducere.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ în cazul femeii și o concentraţie de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul tânărului de 20 de ani.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de o persoană aflată sub influenţa alcoolului şi care nu deţine permis de conducere.

Vizualizări: 1,852

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: