Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Anunț important pentru toți proprietarii de terenuri din Gorj

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Gorj a încheiat până la data de 31.08.2016 contracte de finanțare cu 26 de unități administrativ-teritoriale (UAT) pentru realizarea lucrărilor de cadastru general în cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară 2015-2023 (PNCCF).

Finanțarea lucrărilor de înregistrare sistematică este asigurată din bugetul Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), prin bugetul OCPI, în baza OUG nr. 35/2016 care facilitează înscrierea cu prioritate a terenurilor din extravilan în Sistemul Integrat de Cadastru şi Carte Funciară.

Astfel, din cele 70 de UAT-uri din judeţul Gorj sunt eligibile în acest proiect 63 de UAT-uri. Contractele de finanţare semnate cu cele 26 de UAT-uri reprezintă o suprafaţă de 29150,627 hectare şi un număr estimat de 45451 imobile.

Pentru anul 2016, suma alocată realizării lucrărilor de înregistrare sistematică în judeţul Gorj este de 8505000 lei.

Valoarea finanţării este în cuantum de maxim 60 de lei/carte funciară (inclusiv TVA). OCPI Gorj va vira banii în conturile UAT-urilor numai pentru imobilele care vor fi recepţionate şi pentru vor fi deschise cărţi funciare.

Unitățile administrativ-teritoriale ai căror locuitori vor beneficia de cadastru general gratuit în perioada următoare sunt: Albeni, Alimpeşti, Arcani, Bălăneşti, Băleşti, Bâlteni, Bengeşti-Ciocadia, Bumbeşti-Jiu, Bumbești-Pițic, Căpreni, Cătunele, Dănești, Fărcășești, Glogova, Lelești, Motru, Mușetești, Negomir, Polovragi, Prigoria, Săulești, Schela, Scoarța, Târgu-Jiu, Turburea și Vladimir.

Toate celelalte 37 de UAT-uri eligibile în acest proiect, respectiv: Aninoasa, Baia de Fier, Bărbăteşti, Bolboşi, Borăscu, Brăneşti, Câlnic, Ciuperceni, Crasna, Crușeț, Dănciuleşti, Dragoteşti, Drăguţeşti, Godineşti, Ioneşti, Jupîneşti, Licurici, Mătăsari, Novaci, Padeş, Peştişani, Plopşoru, Roşia de Amaradia, Rovinari, Runcu, Săcelu, Samarineşti, Slivileşti, Stăneşti, Stejari, Stoina, Târgu Cărbuneşti, Teleşti, Tismana, Turcineşti, Urdari, Văgiuleşti, urmează să depună cu celeritate la OCPI Gorj, toate documentele necesare în vederea semnării contractelor de finanțare și cu aceștia.

sursa: comunicat OCPIGorj

Vizualizări: 11,536

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: