Accident în Defileu. A fost implicat un autovehicul care transporta butelii

Un accident de circulație a avut loc, în urmă cu puțin timp, în Defileul Jiului. Un motociclist a fost rănit. 

Din primele date, el a intrat cu motocicleta într-un autovehicul care transporta butelii.

"Pe Defileul Jiului, in zona Lainici am avut un eveniment rutier in care au fost implicare o motocicleta si un autovehicul care transporta butelii.

In urma impactului motociclistul in varsta de 27 de ani a suferit leziuni la membre si a fost transportat la UPU Tg-Jiu", anunță pompierii gorjeni. 

ISU a adăugat că nu a fost risc de explozie.

Polițiștii gorjeni au deschis un dosar penal. 

"Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un bărbat de 27 de ani, din orașul Dăbuleni, județul Dolj în timp ce conducea o motocicletă pe DN 66, din direcția Târgu Jiu - Petroșani, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un tânăr de 21 de ani, din comuna Drăgoești.

În urma impactului a rezultat rănirea motociclistului, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. 

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar conducătorul motocicletei nu a putut fi testat, fiindu-i recoltate ulterior probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei .

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", anunță IPJ Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 1,631

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: