Horoscop

Valabil pe 19 aprilie

Berbec: Poate faceți cumva să vă deplasați în siguranţă – vă duceți cu maşina la reparat sau depuneți un efort financiar să vă luați una nouă. Întrevedere cu cineva care vă poate oferi un job, fie și o colaborare, și intuiția o să vă spună ce să alegeți, ca să fie spre beneficiul vostru.

Taur: O să vă interesați de un extrajob, și dacă vă permite timpul o să vă alegeți cu un supliment salarial. O să vă socotiți banii să nu depășiți bugetul, că vreți să plecați în concediu și nu vă place să faceți economie la sânge exact în vacanță când e nevoie de relaxare.

Gemeni: Se poate să luați diverse lucruri noi pentru casă și să intre în calcul și o maşină – după Paște. Vă dați tot interesul să acoperiți toate cerințele și să vă luați și noi responsabilități pentru că de aici vor veni banii, și nu puțini – de cheltuieli însă să vă feriți.

Rac: Vă faceţi curaj să vă lansați într-un proiect care v-ar aduce banii de care aveți nevoie și o să fie cu succes. Munca voastră o să vă fie răsplătită, poate se va găsi o formulă la vedere să afle lumea despre voi și să vă crească acțiunile, cele valorice.

Leu: Poate v-ați decis să faceți pasul cel mare spre căsătorie și să organizați totul – în mic ţinând cont de restricțiile impuse. Se definitivează o situație și o să vă repoziționați în carieră, poate căpătați o funcție și va fi momentul vostru de glorie, o validare că n-ați muncit degeaba.

Fecioară: O să vă interesați de o locuință mai spațioasă că nu se poate şi munci şi învăţa de acasă. Vă relansați pe piața cu un produs care să vă scoată din umbra anonimatului și să alegeți un public care să vă cumpere produsele.

Balanță: Se pare că o să puteți sta mai mult de vorbă cu partenerul de cuplu și să eliminați cauzele unor defazări din relație. O să interacționați cu niște parteneri de afaceri ca să dați viață unui proiect care să vă deschidă noi oportunități de a colabora la alt nivel – superior, cu profesioniștii.

Scorpion: Traversați o perioadă de acalmie acasă în familie și o să folosiți la maximum timpul liber comun ca să vă armonizați. Se pare că o să comunicați mult mai bine cu conducerea, poate că n-o să mai simți că vi se ordonă, ci o să fie o mai bună înțelegere la treabă.

Săgetător: Se poate să vă recâștigați micile drepturi și să vă meargă mult mai bine, nu numai profesional, ci și personal. Îi puteți aborda pe șefi să le propuneți un proiect, poate veniți cu o idee ingenioasă și n-o să vă lăsaţi până n-or să vă dea acceptul – e un moment bun pentru așa ceva.

Capricorn: Sufletește pare să fie mai caldă atmosfera, poate și pentru c-a apărut cineva nou în peisaj – pentru cei singuri. O să semnați un contract, posibil și de colaborare, dar poate fi și o vânzare-cumpărare, c-o să vă luați o casă și s-o vindeți pe cea în care locuiți.

Vărsător: Poate aduceți niște schimbări în locuință sau lăsați totul pentru după Paște și o să vă ocupați de toate detaliile. Se poate să luați startul într-o nouă aventură profesională și să fie un real succes pentru că e un cer ofertant pentru voi și e momentul să vă reinventați.

Pești: Vi se propune o colaborare și v-ar prinde bine niște bani – cu timpul vedeți cum stați. E posibil să luați mai mulți bani în perioada asta și să vă gândiți și la o vacanță, dacă nu de sărbători, măcar când o să se facă mai cald, mai spre vară.

Vizualizări: 1,008

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: