Accident la Bâlteni. Trafic blocat, doi răniți

Accident grav la Bâlteni. La fața locului au ajuns echipaje ale Politiei și Ambulanței. 

Politia nu a oferit încă detalii, dar cititorii semnalează că în zonă traficul este blocat.

Potrivit IPJ Gorj, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați prin apelul unic 112, cu privire la faptul că pe D.N. 66-Bâlteni s-a produs un eveniment rutier soldat cu victime.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care din primele verificări efectuate, a stabilit faptul că un bărbat de 72 de ani din com. Bâlteni în timp ce conducea un microbuz transport persoane pe D.N. 66-Bâlteni, din direcția Turceni-Rovinari, nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul din fața sa condus de către un bărbat de 60 de ani, din aceeași localitate și intrând în coliziune cu acesta l-a proiectat pe contrasens, izbindu-se frontal cu un autoturism condus regulamentar de către un bărbat de 36 de ani din municipiul Slatina, județul Olt.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului de 60 de ani și a unui pasager din microbuz, ambele victime fiind transportate la o unitate medicală pentru investigații suplimentare, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcool test rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Galerie foto


Vizualizări: 8,547

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: