Horoscop

Berbec

Nu vă lăsaţi influenţat de colegii din jur care au tendinţa de a trata o problemă ca pe o bagatelă, pentru că se va dovedi a fi cu mult mai serioasă decât cred ei. Nu glumiţi pe seama lucrurilor importante, ci priviţi cu atenţie fiecare detaliu. Dacă ignoraţi cine ştie ce aspect, cu gândul că e nesemnificativ pentru ceea ce faceţi acum, va veni o zi în care exact acel lucru banal va ieşi la lumină şi va cere de la dumneavoastră un bagaj de experienţe pe care nu l-aţi acumulat la vremea potrivită.

Taur

Veştile bune vin de la oamenii la care ţineţi cel mai mult, care vă răsfaţă cu vorbe dulci, cu încurajări şi aprecieri care vă fac bine. Descoperiţi cât de important e să aveţi pe cineva drag aproape care să vă ridice moralul atunci când sunteţi mai obosit. În astfel de momente sensibile din punct de vedere emoţional, puteţi număra câţi prieteni adevăraţi mai aveţi.

Gemeni

S-a întâmplat ceva care v-a mai calmat energia şi aveţi un ciudat sentiment de teamă, ca nu cumva să vă avântaţi în direcţii cu un oarecare factor de risc. Nu-i rău să porniţi ceva nou sub influenţa prudenţei şi a calmului, pe care va trebui încet-încet să le învăţaţi, dar e ciudată atitudinea dumneavoastră atât de retrasă şi de tăcută, când toată lumea vă ştie mult mai pasional.

Rac

Nu sunteţi sigur pe forţele dumneavoastră sau, dacă aveţi totuşi încredere în forţele proprii, atunci nu aveţi toate motivele şi condiţiile exterioare pentru a fi convins că vă îndreptaţi într-o direcţie favorabilă unei evoluţii bune în plan profesional. Vă e frică de un eşec, poate pentru că aţi mai trăit cândva un moment similar când nu v-aţi descurcat prea bine şi de aceea sunteţi atât de nervos şi capricios.

Leu

Participaţi la o întrevedere din care ar putea ieşi mai târziu nişte bani, fiind obligat să vă puneţi în joc toată puterea de convingere pentru a atrage succesul financiar de partea dumneavoastră. Pot apărea conflicte legate de bani, neînţelegeri şi confruntări aprinse din această cauză, de parcă e timpul să vă cereţi drepturile în cazul în care cineva uită să vă plătească sau să vă returneze vreo datorie.

Fecioară

Azi aveţi nevoie de pauză, de o rupere totală de ceea ce vă preocupa până mai ieri. Nici cariera nu mai trebuie să vă încarce mintea cu probleme, nici banii nu mai trebuie să fie o obsesie, ci încercaţi să mergeţi într-un loc care înseamnă pace şi odihnă pentru sufletul dumneavoastră şi să vă relaxaţi.

Balanţă

Visele dumneavoastră cele mai frumoase sunt legate de viaţa de familie, de relaţia cu oamenii pe care-i îndrăgiți cel mai mult. Când discutaţi cu ei despre ceea ce vreţi de la perioada care vine, descoperiţi că şi ei au aceleaşi aşteptări, deci vă puteţi combina forţele pentru a ajunge la acelaşi rezultat care să vă satisfacă pe toţi deopotrivă.

Scorpion

Rutina pare a fi cel mai mare inamic al planurilor dumneavoastră, pentru că nu vă place să vă împotmoliţi în cele mai banale detalii. Aţi vrea ca toate să meargă direct la ţintă, fără să consumaţi timp preţios pe etape pe care le consideraţi nesemnificative. Nu puteţi scăpa însă de elementele intermediare, ca atare nu le trataţi cu indiferenţă, pentru că exact acestea pot sta la baza unui eşec când vă este lumea mai dragă.

Săgetător

Sunteţi într-o formă excelentă şi ar fi bine să folosiţi energia de care dispuneţi azi la cote maxime. Ar fi păcat să o lăsaţi să se stingă ocupându-vă de activităţi minore, sedentare, confortabile prin jurul casei. Ce-i drept, dacă nu aveţi cu cine face echipă pentru a vă apuca de ceva interesant, e firesc să pierdeţi elanul şi să alunecaţi spre o stare de dolce far niente, aşa cum vă dictează anturajul.

Capricorn

Bucuraţi-vă din plin de această zi, pentru că vine la pachet cu o mulţime de motive de fericire! Cele mai deosebite momente le puteţi trăi în relaţie cu persoana iubită, care vă aşează pe un piedestal de unde vă simţiţi important, răsfăţat mai mult ca oricând, ceea ce vă place grozav. Oferiţi-i şi dumneavoastră aceeaşi atenție, pentru că o relaţie de succes înseamnă reciprocitate, un schimb permanent de gânduri bune şi gesturi de afecţiune.

Vărsător

Azi nu puteţi face ce vreţi, din cauza unor persoane care au grijă să vă atragă de fiecare dată atenţia că nu sunteţi decât un simplu executant, un pion pe tabla altuia de şah, stând la cheremul celor mai puternici. Nu sunteţi lăsat să vă exprimaţi în voie, şi staţi în banca dumneavoastră din cauza acelor condiţii ostile care vă reduc la tăcere.

Peşti

O veste cu tentă oficială vă cam dă peste cap unele planuri, de parcă vi se interzice să duceţi mai departe ce aţi început în felul în care vi l-aţi propus înainte. Sunteţi nevoit să vă supuneţi unor reguli mai stricte, cu care nu aţi fi de acord în mod normal, dar pentru că ordinul vine de sus, nu puteţi face altceva decât să spuneţi da.

Vizualizări: 815

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: