Accident la Tîlvești. Victimele acuză adversarii politici: „E rivalitate mare între partide!”

Acuzații grave la Drăguțești. Trei membri ALDE susţin că adversarii politici le-ar fi pus gând rău și au provocat un accident de circulație. Ei au ajuns la spital, sâmbătă dimineață, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de o alta condusă de un tânăr care nu avea permis de conducere și care a efectuat o manevră greșită de depășire. După ce s-a izbit de o altă mașină, tânărul a fugit de la locul accidentului. Poliţia l-a prins pe şoferul fugar şi anunţă că incidentul nu are nicio legătură cu alegerile din comună.

Accidentul s-a petrecut după ora 1 noaptea. Un tânăr, în vârstă de 27 de ani, s-a urcat la volan, deși nu avea permis de conducere. Victimele, doi consilieri de la ALDE și un alt coleg de partid, susțin că totul a fost premeditat. Șoferul de ocazie mai era în mașină cu fratele său. L-a lăsat întins pe asfalt, rănit, și a fugit, spun martorii. „Este un băiat care a fost lăsat întins pe asfalt. Pe șofer l-a luat altă mașină și a fugit. Sunt convins că are legătură cu campania electorală. Mașina a intrat intenționat în el. Eram împreună cu președintele circumscripției de la ALDE și consilierul meu, tot de la ALDE, era în mașină. Trei persoane sunt în spital. Cu siguranță are legătură cu campania electorală pentru că șoferul care conducea cealaltă mașină a fost în campanie cu domnul Gheorghe Butan de la PSD”, ne-a spus consilierul Marian Popescu, de la ALDE.

„Garantat are legătură cu campania”

Cei implicați în tamponare sunt convinși că evenimentul a fost pus la cale de adversarii lor politici, deși polițiștii nu le confirmă povestea. „Garantat are legătură cu campania. Au vrut să-i intimideze, dar au fost la un pas de moarte. Cosmin Șelaru a fost la un pas de moarte. Eu i-am acordat primul ajutor, că era leșinat pe asfalt. L-au tamponat intenționat. În mașina roșie, din tabăra adversă, cu siguranță, nu se găsește șoferul. Mașina îi aparține unui bărbat din Târgu Jiu, iar cel care a condus-o nu are nici măcar permis de conducere”, ne-a explicat Vasile Șendroiu, martor la eveniment. „Nu știu dacă a fost ceva intenționat sau. Au fost discuții. Ne-au spus că ne așteaptă și vedem noi. Ne-au amenințat. Rivalitatea între partide a condus aici. Actualii candidați, de la PSD, sunt dispuși să facă orice. Eu am fost lovit. Am dureri în piept, dar am refuzat internarea, că nu vreau să stau în spital”, a spus Cristian Țeim, consilier ALDE, implicat în accident.

Șoferul de ocazie a fost prins

Polițiștii au reușit să-l identifice pe tânărul care a provocat accidentul, însă i-au dat de urmă la 18 pre de la producerea accidentului. El s-a ales cu dosar penal pentru că a fugit de la locul accidentului, a rănit trei oameni și a condus fără permis. „Imediat după producerea accidentului, tânărul de 27 de ani a părăsit locul faptei, iar, în urma verificărilor, s-a stabilit că acesta nu deține nici permis de conducere. În urma impactului, conducătorul auto de 41 de ani, un bărbat de 34 de ani și un tânăr de 24 de ani, pasageri în cele două autoturisme, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat Ion Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Gorj. Tânărul a fost identificat la domiciliul său din Drăguţeşti, iar autoturismul cu care a făcut accidentul era împrumutat.

Partidul Social Democrat Gorj, prin purtătorul de cuvânt Anca Bordușanu, a transmis că nu are nicio legătură cu acest incident.

Galerie foto




Vizualizări: 1,344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: