Accident la Ursați

Un accident rutier a avut loc duminică spre seară în cartierul Ursați din Târgu Jiu, fiind implicate două autovehicule.

"La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și un echipaj din cadrul SAJ Gorj, care au constatat că, în urma impactului, o femeie în vârstă de 54 de ani a suferit leziuni minore. I s-a acordat primul ajutor calificat la fața locului, fiind ulterior transportată la spital pentru investigații medicale suplimentare", a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

actualizare: Potrivit IPJ Gorj, din cercetările efectuate de polițiști la fata locului a reieșit faptul că, în timp ce un tânăr de 22 de ani, din comuna Stănești, conducea un autoturism pe DJ 664 A, în afara localității Stănești, nu ar fi păstrat o distanta regulamentară în mers față de autoturismul condus în fața sa de o femeie 39 de ani, din municipiul Târgu Jiu, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, o femeie de 54 de ani, pasageră, a suferit leziuni și a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, a precizat Poliția.

În cauză s a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 2,715

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: