Halep păstrează încă un an trofeul de la Wimbledon după anularea turneului

Simona Halep va rămâne, cel puţin pentru încă un an, campioană en titre la Wimbledon, după ce a triumfat la ultima ediţie, în 2019, pe iarba londoneză. Ediţia din 2020 a turneului de la Wimbledon a fost anulată din cauza pandemiei de COVID-19, au anunţat organizatorii competiţiei.

Turneul de tenis Wimbledon 2020 a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Simona Halep rămâne astfel deţinătoarea trofeului, cel puţin încă un an. Turneul era prevăzut să   se  desfășoare în perioada 29 iunie -12 iulie, dar a fost anulat în urma situaţiei sanitare din Marea Britanie. Simona Halep a câştigat ultima ediţie a turneului de la Wimbledon, la simplu feminin, după ce a învins-o în ultimul act pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2.

Simona Halep a reacționat imediat după anularea Grand Slam-ului de la Wimbledon, iar jucătoarea are serioase motive să fie dezamăgită pentru că nu poate să își apere titlul pe teren. „Sunt atât de tristă că turneul de la Wimbledon nu se va mai juca în acest an. Anul trecut, finala a fost una dintre cele mai fericite zile din viața mea! Dar avem de a face cu ceva mai mare decât tenisul și Wimbledon se va întoarce! Iar asta înseamnă că am și mai mult timp pentru a-mi apăra trofeul”, a scris Simona Halep, pe Twitter. Halep și-a înrămat racheta cu care a cucerit trofeul de la Wimbledon în anul 2019, alături de o poză cu ea și trofeul, și a pus-o pe unul dintre pereții de acasă.

Cea de-a 134-a ediţie a turneului de la All England Club nu se va mai ţine în această vară, ci între 28 iunie şi 11 iulie 2021, se precizează în comunicatul de presă publicat pe site-ul competiţiei.

Vizualizări: 1,241

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: