Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Accident provocat de un cal nesupravegheat. A agonizat zece ore în câmp!

Un cal lăsat nesupravegheat a provovat vineri un accident pe DN 67, în apropiere de Tg Jiu, în care au fost implicate două autoturisme. Șoferii au scăpat cu răni superficiale, dar animalul abandonat pe câmp a agonizat zece ore. Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Gorj, a spus că poliția a anunțat Direcția Sanitar Veterinară, care nu a avut personal disponibil. ”Poliţiştii, ca de fiecare dată, respectă procedura. După ce au terminat cercetarea informează instituţiile publice abilitate să-şi facă treaba mai departe, respectiv Direcţia Sanitar-Veterinară şi Direcţia de Servicii Comunale. Poliţiştii informează, dar DSV-ul nu are oameni care lucrează noaptea, iar accidentul a avut loc la ora 23.00. Poliţiştii au scos animalul în afara părţii carosabile, au informat mai departe şi au venit sâmbătă dimineaţa”, a declarat Lazăr, citat de Mediafax.

Reprezentanţii DSV Gorj susţin însă că Poliţia nu a anunţat evenimentul, imediat după producerea lui. ”Sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 08.00, am fost anunţaţi. Am trimis băieţii. Calul nu are cip, nu se ştie proprietarul. A fost eutanasiat şi dus spre Protan. Nu ne-a anunţat nimeni vineri seara. Poliţia trebuia să mă anunţe, cum s-a întâmplat şi săptămâna trecută, tot în zona respectivă, când au sunat la miezul nopţii, dar de data aceasta nu a sunat nimeni”, a precizat Nicolae Călescu, directorul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 1,247

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: