Elevă accidentată mortal de un autotren! În Târgu Jiu!

Un grav accident rutier s-a produs marți seara pe Aleea Digului din municipiu, nu departe de sensul giratoriu din apropierea Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj. Un tir care a virat dreapta pentru a intra pe strada amintită a spulberat pur și simplu o fată de 15 ani care traversa strada fără să folosească trecerea de pietoni aflată în apropiere.

Adolescenta vorbea la telefon în momentul în care s-a angajat în traversarea străzii, șoferul dându-și seama de ceea ce făcuse de abia după aproape 100 de metri. Omul era convins că Denisa, așa cum o chema pe eleva de la Colegiul Comercial Virgil Madgearu, s-ar fi aruncat intenţionat înspre maşina sa, deşi nimeni nu îi confirmă vorbele. „Am văzut-o în momentul în care era pe trotuar. Era o zebră în apropiere, dar ce să îi fac eu dacă nu s-a dus la zebră. Eu cred că ea s-a aruncat intenţionat, aşa cred. Am auzit la un moment dat la una din roțile din spate o bubuitură şi am mers un pic pentru că nu am știut ce s-a întâmplat, fiind și întuneric. Am crezut că am vreo pană la cauciuc. Am oprit aici și am văzut ce vede toată lumea”, a spus Tudor Văleanu, din Slatina, județul Olt.

Eleva terminase orele la școală și, după cum spun colegii săi veniți la locul accidentului, vorbea la telefon în momentul în care a fost accidentată mortal. „Fata mea mi-a spus că vorbea la telefon cu o altă colegă, care a auzit-o țipând în telefon, după care nu s-a mai auzit nimic. Colega a plecat cu mama ei să o caute acasă, că locuiește peste Podul Jiului, dar nu a găsit-o. Părinții o așteptau acasă și nu știau nimic de ea. Când au trecut podul din nou au văzut că era mașina Poliției aici și și-au dat seama că s-a întâmplat un accident și așa au aflat că ea a fost cea călcată de tir”, a spus părintele uneia dintre colegele Denisei.

La locul nenorocirii a venit un echipaj de la Ambulanță, dar medicii nu au mai făcut manevre de resuscitare pentru că fata suferise lovituri care îi produseseră deja moartea. Mama ei a avut, în schimb, un șoc și a necesitat transportarea la spital pentru a putea depăși momentul respectiv. Pentru a lămuri cele întâmplate polițiștii au deschis un dosar penal și îl cercetează pe șoferul de tir pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

Galerie foto



Vizualizări: 5,011

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: