Aceeași „rețetă” pentru posturile de șefi din Spitalul Județean

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu va avea alți șase șefi de secție stabiliți prin examen.

Până acum, concursurile de acest tip s-au desfășurat sub deviza „omul și locul”, în speță câte un candidat pentru fiecare post.

Actualele șefe ale secțiilor de Medicină I și Medicină II vor să fie reconfirmate în funcție. Este vorba de medicii Elena Laura Cioplea și Natalia Guță. Postul de medic șef la Urologie este dorit de Constantin Mădălin Dinu, iar pentru șefia secției de Boli Infecțioase candidează Costinel Popescu, fostul director medical al spitalului.

Totodată, pentru posturile de la Oncologie și Laboratorul de Analize Medicale vor da concurs actualii șefi, Dinu Adrian Blendea și, respectiv, Magdalena Maria Grigorian.

La sfârșitul lunii iulie, Consiliul Județean Gorj a validat rezultatele concursurilor organizate pentru ocuparea a patru funcţii de şef de secţie. Posturile au fost câştigate de aceiaşi medici care deţineau funcţiile în interimar. Este vorba de Ana-Maria Cîmpeanu – secţia Psihiatrie Acuţi, Adrian Victor Tetileanu – secţia Obstetrică-Ginecologie, Adela-Corina Morega – secţia Cardiologie şi Natalia-Simona Işfan – secţia Pediatrie.

Toate secțiile din spital vor avea șefi stabiliți prin concurs. Ei vor avea un mandat pe patru ani.

Galerie foto


Vizualizări: 1,902

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: