O singură localitate din Gorj ia bani de la Guvern

Orașul Tismana va primi bani de la Guvern pentru refacerea unui podeț. Executivul a aprobat, marți, alocarea sumei de peste 164 de milioane de lei, din Fondul de intervenţie al Guvernului, pentru efectuarea unor lucrări de refacere a infrastructurii locale afectate ca urmare a calamităţilor naturale (inundaţii şi alunecări de teren) produse în anul 2019.

Fondurile vor ajunge în 27 de judeţe. Din Gorj, doar orașul Tismana va primi 15.000 de lei, pentru refacerea podețului peste pârâul Guranilor, deși mai sunt și alte comune care ar fi avut nevoie de sprijin.

Pagubele au fost estimate în baza evaluărilor făcute de către autoritățile administrației publice locale, Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă şi de către Instituţiile Prefectului din judeţele afectate, precizează Executivul.

Fondurile au fost solicitate de unităţi administrativ-teritoriale din 27 de judeţe (Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Buzău, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Galaţi, Gorj, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Prahova, Suceava, Timiş, Vaslui, Vâlcea şi Vrancea).

Vizualizări: 2,680

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: