A întârziat la premiile Grammy dar a plecat cu patru trofee

Beyonce tocmai a devenit  cea mai premiată artistă din istoria premiilor Grammy. La ediția din week-end a premiilor muzicale solista a mai adăugat patru premii la cele pe care le deținea deja.

Beyonce a scris istorie la cea de-a 65-a gală a premiilor Grammy, care s-a desfășurat duminică seară, în Los Angeles. Artista în vârstă de 41 de ani a obținut patru trofee, doborând astfel recordul cu cele mai multe gramofoane câștigate de-a lungul carierei.

Cântăreața a plecat acasă cu patru trofee Grammy, și anume pentru cea mai bună melodie R&B, cea mai bună înregistrare dance/ electronic, cel mai bun album dance/electronic și cea mai bună performanță R&B tradițională, însă a întârziat la eveniment, ratând astfel să-și ridice prima statuetă. 

Mai exact, Beyonce n-a fost în sală atunci când a fost anunțată drept câștigătoare a categoriei pentru cea mai bună performanță R&B, iar Terius Nash și Nile Rodgers au urcat pe scenă pentru a-i ridica trofeul. Motivul pentru care artista a întârziat, se pare că aceasta a fost prinsă în trafic!

”Pe bune, Beyonce e pe drum. Avantajul găzduirii premiilor Grammy în Los Angeles este că toată lumea poate fi aici, iar dezavantajul este traficul”, a spus Trevor Noah, gazda show-ului, încercând astfel să justifice faptul că artista întârzia, deși trecuseră deja 30 de minute de când începuse gala.

Ulterior, însă, artista a ajuns la decernarea premiilor Grammy și a transmis un mesaj inedit. ”Încerc să nu devin prea emoţionată. Încerc doar să mă bucur de această seară. Vreau să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru că mă protejează. Îţi mulţumesc, Doamne!”, a spus pe scenă artista.

De asemenea, ea le-a mulţumit membrilor familiei sale şi a transmis un mesaj comunităţii LGBTQ: ”Vă mulţumesc pentru dragostea voastră şi pentru faptul că aţi reinventat acest gen muzical”.

Cu patru trofee la gala premiilor muzicale din acest an, artista a doborât recordul cu cele mai multe gramofoane câştigate în carieră, care era deținut de dirijorul Georg Solti, care avea 31. 

Galerie foto


Vizualizări: 1,274

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: