Manager de spital: Avem facturi duble la gaze în condițiile în care iarna a fost mai mult toamnă

Cheltuielile cu utilitățile sunt destul de greu de suportat atât de gorjeni cât și de agenții economici, instituțiile publice și unitățile spitalicești. De exemplu la Spitalul Orășenesc din Bumbești-Jiu facturile la gaze sunt duble față de anul trecut deși prețurile au fost plafonate, iar iarna nu este deloc geroasă.

Managerul spitalul din Bumbești-Jiu spune că plățile la gaze s-au dublat. ”Deocamdată suntem cu plata facturilor la zi, dar au început să crească deși ni s-a spus că prețurile sunt plafonate. Nu știu ce plafonare o fi în condițiile în care anul trecut plăteam undeva la 20.000 de lei, iar acum avem factura de 48.000 de lei. Să nu mai spunem că nici nu a fost frig. De fapt nici nu prea am avut iarnă, ci o toamnă mai friguroasă. Nici nu vreau să mă gândesc ce ar fi însemnat să avem ger”, a declarat managerul Aurel Stolojanu.

Economii se fac și la energia electrică. ”Vreau să vă spun că în ceea ce privește consumul de energie electrică am fost prevăzători și am înlocuit toate becurile care consumau mult cu becuri economice. Să nu vă spun că am anvelopat și clădirile când am renovat unitatea medicală, tot ca să reducem cheltuielile”, a mai precizat managerul spitalului din Bumbești-Jiu.

Vizualizări: 1,666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: