ACS Viitorul Târgu Jiu, fără nici o victorie în cinci etape!

ACS Viitorul Târgu Jiu a terminat victoriile în meciurile amicale iar în campionat a reușit doar rezultate de egalitate și înfrângeri. În cele cinci etape scurse din campionatul Ligii 2 echipa lui Călin Cojocaru nu a mai cunoscut victoria.

În etapa a cincea din Liga 2, ACS Viitorul a jucat din nou la Târgu Jiu dar nu a reușit nici de această dată victoria, deși era al treilea meci pe teren propriu și juca cu o echipă cam de aceeași valoare, adică tot din subsolul clasamentului. 

FK Miercurea Ciuc venea după o eliminare din Cupa României, avea jucătorii ceva mai obosiți decât cei ai gazdelor care au scăpat deja de mai mult timp de grijile meciurilor de cupă. 

Meciul disputat pe terenul de la Târgu Jiu s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după ce gazdele au fost conduse pe tabelă și au egalat în inferioritate numerică. Acolatse a fost eliminat după ce a văzut al doilea galben în minutul 72. Scorul a fost deschis de Kelemen în prima repriză iar Gîrbiță a egalat în minutul 85. 

Astfel, ACS Viitorul rămâne fără nici o victorie de cinci etape și intră acum într-o pauză prilejuită de meciurile echipelor naționale. 

Vizualizări: 239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: