CSM Târgu Jiu, victorie în meciul de deschidere de la ”Cupa Târgu Jiu”!

”Cupa Târgu Jiu” a debutat cu un meci spectaculos între CSM Târgu Jiu și CSM Târgu Mureș, încheiat cu victoria echipei din Târgu Jiu. Baschetbaliștii gorjeni s-au impus cu 78-71, pe sferturi 18-16, 21-20, 19-25, 20-10. 

CSM Târgu Jiu s-a impus categoric în sfertul 4, cu 20-10, iar la general a câștigat partida cu 78-71. Cel mai bun om al gorjenilor a fost Arsenije Vuckovik, care a reușit 21 de puncte în confruntarea cu echipa din Mureș. 

”Cupa Târgu Jiu” la baschet masculin s-a derulat pe parcursul a trei zile la Sala Sporturilor. Turneul amical a avut loc în perioada 1-3 septembrie 2023. Alături de CSM Târgu Jiu, la competiție au mai luat parte CSM Târgu Mureș și CS Vâlcea. 

CSM Târgu Mureș este una dintre echipele de tradiție din Liga Națională iar CS Vâlcea este o grupare nou-promovată la nivelul primului eșalon baschetbalistic din România. 

La acest turneu a fost invitată și SCM U Craiova, dar echipa din Bănie a anunțat că nu va mai participa de la acest turneu. 

Retragerea de ultim moment a craiovenilor a dat peste cap programul turneului, care a trebuit refăcut din mers. Fiind ultimele meciuri de pregătire pe teren propriu, din presezon, oficialii grupării gorjene plănuiseră și prezentarea oficială a lotului pentru viitorul sezon, însă și în acest caz planurile au fost date peste cap.

Vizualizări: 461

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: