ACS Viitorul Târgu Jiu, în Grupa B din play-out

ACS Viitorul Târgu Jiu se va bate anul acesta pentru a evita retrogradarea, în play-out. Tot acolo au ajuns și Concordia Chiajna și Unirea Slobozia, care sunt două din echipele de top din Liga 2 ce s-au luptat pentru un loc în play-off, alături de  FK Miercurea Ciuc și FC Brașov, formații care au dezamăgit din nou.

În Grupa A a play-out-ului Ligii 2 au fost repartizate clasatele pe locurile 7, 10, 11, 14, 15, 18 și 19 la finalul sezonului regulat, adică Unirea Slobozia, CSM Slatina, FK Miercurea Ciuc, CS Comunal Șelimbăr, Metaloglobus București, Minaur Baia Mare și Politehnica Timișoara.

În Grupa B au intrat formațiile care au terminat pe pozițiile 8, 9, 12, 13, 16, 17 și 20, mai exact Concordia Chiajna, FC Brașov, ACS Viitorul Târgu Jiu, CSC Dumbrăvița, Progresul Spartac, Ripensia Timișoara și Unirea Constanța.

Procedura de stabilire a programului de disputare a play-out-ului s-a făcut pe baza Tabelei Berger pentru opt echipe, numărul corespunzător fiecărei echipe fiind stabilit prin tragere la sorți.

În play-out, în fiecare grupă se va disputa un singur joc între participante, rezultând astfel şase meciuri pentru fiecare formație.

La finalul play-out-ului vor retrograda un total de cinci echipe, ultimele două din fiecare grupă (locurile 6 și 7), iar echipele de pe locurile 5 din cele două grupe vor juca baraj de menținere în Liga 2 în dublă manșă.

Vizualizări: 448

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: