Horoscop

Valabil pe 1 octombrie
Berbec: Poate o să găsiţi o metodă ingenioasă de a le oferi celor alor voştri o porţie de respire şi vă duceţi într-un parc de aventură. Reapare cineva în viaţa voastră şi poate-o să vă fie mai bine din punct de vedere afectiv, o să vă aşezaţi la casa voastră, şi-o s-aveţi copii.

Taur: Se poate să le faceţi o vizita unor prieteni sau unor prieteni care botează un copil sau dau o petrecere la casă nouă. Se poate să vă cheme nişte prieteni la o zi de naştere şi o să vă placă anturajul, o să treceţi pe liste de prieteni nume noi şi o să fie o efervescență emoţionantă.

Gemeni: O să onoraţi invitaţia la un eveniment festiv şi o să plecaţi de-acolo cu o stare bună, c-aţi mai aflat nişte ponturi de serviciu sau de viaţă personală. Intraţi la chetuială c-aţi dat probabil de lucruri pe care le căutaţi de multă vreme sau daţi o fugă la malul mării pentru că vi se pare romantic.

Rac: Puteţi întâlni în planurile voastre pe cineva care să întrunească acele calităţi pe care le căutaţi la omul cu care vreţi să vă petreceţi viaţa. Se-adună familia c-o fi ziua cuiva de naştere. Orice prilej e bun să vă strângeţi la o masă delicioasă, la o cafea.

Leu: Or să vă convingă prietenii să plecaţi împreună la distracţie şi or să vă priască plimbarea. O să ieşiţi la o întâlnire cu cineva care crede în viitorul relaţiei cu voi şi poate gândiţi şi simţiţi şi voi la fel, şi o să fiţi împreună.

Fecioară: Cineva-şi face culoar către inima voastră şi dacă aveţi planuri o să vedeţi dacă e pentru voi sau nu. O să puneţi umărul la un eveniment de familie şi o să iasă ceva frumos, va fi o bucurie că vă strângeţi după o absenţa îndelungată.

Balanță: Vine cineva care înseamnă mult pentru voi şi o să aflaţi lucruri noi, care să vă fie de ajutor în relaţia de cuplu. O să-I chemaţi pe prieteni să chefuiţi, poate c-o fi zile de naştere sau v-aţi mutat în altă casă ori la alt serviciu, e un prilej de bucurie.

Scorpion: E o răscolire sufletească, aţi avut vreo neînţelegere cu cineva drag, s-a-ntrerupt o relaţie şi nu vă place situaţia, vă vreţi relaţia înapoi. O să puteţi pleca într-o plimbare pe malul mării sau la munte ca să faceţi ce vă place, să fiţi împreună cu grupul, c-aveţi multe în comun.

Săgetător: Poate vă duceţi într-un parc de distracţii, să descărcaţi adrenalina să vă testate limitele pe la sporturile extreme. E rost de ieşit pe-afară, poate vă duceţi la casa de vacanţă a prietenilor sau a voastră dac-aveți sau poate vă cumpăraţi una ca e anul vostru special.

Capricorn: O să luaţi parte la o întrunire, un eveniment care să vă ofere prilejul să vă exprimaţi un punct de vedere, un talent. Se poate să plecaţi şi voi măcar într-o drumeţie şi să revedeţi nişte prieteni care v-au lipsit şi acum aveţi ocazia să petreceţi câteva ore bune împreună.

Vărsător: Poate-aveti chef de plimbare şi o să vă suiţi în tren, avion vedeţi ce vă e mai la-ndemână să folosiţi la maximum timpul liber. O veste bună de la cineva care vine în vizită şi poate are legătură şi cu povestea de dragoste în care sunteţi implicaţi şi să ajungeţi şi la căsătorie.

Pești: E posibil să primiţi ceva în dar, poate i-a fost cuiva dor de voi şi vine cu un astfel de cadou. Vă puteţi întâlni la o cafea cu cineva care v-o fi greşit la un moment dat cu ceva, dar totul se poate remedia cu vorba bună, că sentimentele n-au dispărut.

Vizualizări: 889

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: