Activităţi pentru copiii din Gorj de Ziua Pompierilor

Ziua de 13 septembrie 2023 marchează o sărbătoare specială pentru pompierii din România, iar anul acesta, devine memorabilă şi pentru cei mici. Pompierii din municipiul Târgu Jiu invită copiii și familiile lor să li se alăture pentru a petrece o zi plină de aventură.

De la ora 10:00, sediul pompierilor din municipiul Târgu Jiu, situat pe strada Calea București, nr. 9J, se anunţă o serie de surprize care vor aduce bucurie și entuziasm copiilor. Printre activitățile programate se numără demonstrații de stingere a incendiilor, escaladări ale clădirilor, și prezentarea autospecialelor de intervenție.

Copiii vor avea oportunitatea de a vedea echipamentele și vehiculele de intervenție utilizate de pompieri în misiunile lor, iar pompierii vor răspunde cu drag la întrebările și curiozitățile micilor exploratori.

Pentru cei care nu pot ajunge în municipiul Târgu Jiu, în intervalul orar 10:00-14:00, subunitățile de intervenție din Motru, Tismana, Rovinari, Turceni, Bumbești-Jiu, Novaci și Hurezani vor organiza Ziua Porților Deschise. 

Invitația este deschisă pentru toți cei care doresc să celebreze această zi specială alături de pompierii din Gorj.

 
 
 

 
 

Vizualizări: 841

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: