Actor american arestat la un protest anti-Trump

Actorul american Shia LaBeouf a fost arestat miercuri seară, la New York, in timpul unui protest anti Trump, transmis live pe paginile de socializare. Se pare ca actorul a imbrancit un tanar nazist, sustinator al lui Trump. Protestul a inceput in prima zi de mandat a lui Trump si va dura patru ani.

Protestul transmis printr-un live stream a început de când Donald Trump s-a mutat la Casa Albă, săptămâna trecută. O înregistrare video, realizată la instalaţia artistică a actorului, expusă la Museum of the Moving Image din New York, îl arată pe Shia LaBeouf, în vârstă de 30 de ani, în timp ce este arestat de poliţişti. Un alt clip video, realizat puţin mai devreme, prezintă un bărbat care se apropie de actor şi îl îmbrăţişează, înainte de a începe să strige: ”Hitler nu a făcut nimic rău!”. Starul francizei ”Transformers” pare că l-a îmbrâncit apoi pe acel bărbat. 

Un participant la protest a acordat site-ului TMZ.com o scurtă declaraţie: ”Shiar a primit o lovitură pentru noi. Au venit toţi acei nazişti, însă el a ieşit în faţă şi a încercat să ne apere”. Protestul continuă şi în absenţa actorului, care ar putea fi reţinut pentru agresiune. Poliţia monitorizează acel protest începând de luni, 23 ianuarie. (A.A.)

Vizualizări: 1,490

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: