Actori de prestigiu vin la Târgu Jiu. Încep „Zilele Elvira Godeanu” 

Motiv de bucurie pentru iubitorii de teatru! Festivalul Naţional „Zilele Elvira Godeanu” va debuta în data de 13 mai şi va aduce la Târgu Jiu mari artişti ai scenei româneşti. Îi amintim pe Alexandru Arşinel, Vasile Moraru, Pavel Bartoş, Marcel Iureş, Horaţiu Mălăele, Maia Morgenstern sau Florin Piersic Jr.

Ediţia 2018 a Festivalului Naţional de Teatru „Zilele Elvira Godeanu” va avea loc, la Târgu Jiu, în perioada 13 mai-11 iunie. În cadrul acestui eveniment, iubitorii de teatru vor avea ocazia să vadă spectacole de excepţie. Prima zi a festivităţilor va debuta cu o premieră a actorilor teatrului târgujian. Este vorba de spectacolul-eseu vizual teatral „Sărutul”, dedicat lui Constantin Brâncuşi. „Sperăm să fie o ediţie fără precedent, de care să ne bucurăm, dat fiind că ne aflăm la ceas aniversar, împlinim 25 de ani de la înfiinţare. 13 mai este ziua de naştere a doamnei Elvira Godeanu, patroana noastră spirituală, şi 11 iunie, ziua în care a luat fiinţă, printr-un act oficial, Teatrul Dramatic «Elvira Godeanu». Le mulţumim tuturor celor care au pus primele pietre de temelie”, a declarat Cosmin Brehuţă, managerul teatrului târgujian.

Festivalul cuprinde vernisaje de fotografie, expoziţii, concerte, lansări de carte şi, bineînţeles, o mulţime de spectacole de teatru. „Pe data de 16 mai îi avem invitaţi pe Alexandru Arşinel, Vasile Moraru, Adrian Enache şi mulţi alţi interpreţi, solişti, cu Teatrul de Revistă «Constantin Tănase», cu un spectacol «Ca la Tănase». Suntem bucuroşi să îi avem invitaţi şi sunt convins că foarte mulţi dintre spectatori, dintre locuitorii târgujieni, vor vrea să se întâlnească cu aceste vedete”, a mai spus managerul teatrului târgujian.

BILETE

Biletele vor fi puse în vânzare de vineri, 27 aprilie, la preţuri cuprinse între 15 şi 60 de lei.

Vizualizări: 5,581

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: