Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Adolescent dispărut, în căutarea mamei

La data de 08.08.2014, ora 21:25, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Tg. Jiu au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 60 ani din comuna Runcu, despre faptul că, în cursul zilei de 06 august a.c., în jurul orei  14:00, nepotul său, MURG ALIN-FLORIN, în vârstă de 13 ani, a plecat în mod voluntar de la locuinţa bunicii sale, fiind însoţit de fratele său în vârstă de 20 ani, iar până în prezent nu a mai revenit.

Din primele verificări s-a stabilit că plecarea minorului a fost voluntară, intenţionând să plece, împreună cu fratele său, la mama sa care se află la muncă în străinătate.

Semnalmente : 1,65 m, greutate 70 kg, ochi negri, faţă ovală, păr negru, de lungime medie. La momentul plecării era îmbrăcat cu o pereche de jeanşi culoare albastru, tricou de culoare albastru şi în picioare purta o pereche tenişi, de culoare neagră.

Persoanele care pot da relaţii despre minor sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: