Firmă de insolvenţă, la un pas de insolvenţă

O firmă de pază a cerut insolvenţa unei firme specializată în insolvenţe. Aceasta din urmă aparţine liderului ţărănist din Gorj, Matei Catrinoiu.

O societate care desfăşoară activitate de pază a cerut în instanţă intrarea în insolvenţă a firmei SP Capiv IPURL, care, culmea, este specializată tocmai în insolvenţe. Societatea de care riscă acum falimentul este administrată de şeful ţărăniştilor gorjeni, Matei Catrinoiu. Preşedintele PNŢCD Gorj spune că nu îşi face griji.

Societatea SC Team TG Guard SRL a înaintat la mijlocul lunii trecute o acţiune în instanţă prin care a solicitat insolvenţa firmei SP Capiv IPURL. Aceasta ar fi prestat servicii de pază pentru care firma de insolvenţă nu ar fi achitat serviciile. Matei Catrinoiu spune că nu se va ajunge la faliment, fiind încrezător că va câştiga în instanţă. Datoria pe care societatea de pază o reclamă ar fi a unei alte firme aflată în lichidare. „Nu îmi fac nicio problemă. Este în afara cadrului legal şi atât. Este o datorie provenită dintr-un serviciu de pază. Nu e al societăţii de lichidare, aşa că se va rezolva. Au asigurat paza la un obiectiv. Era vorba de o societate aflată în lichidare. Încearcă să mă sperie. Voi face demersurile legale”, a declarat Matei Catrinoiu.

Vizualizări: 206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: