Începe Festivalul Berii la Rovinari

Săptămâna viitoare se anunţă una plină de distracţie şi voie bună la Rovinari. Asta pentru că în perioada 11-17 august va avea loc mult aşteptatul Festival al Berii, aflat anul acesta la cea de-a IX-a ediţie. Rovinărenii prezenţi la manifestări vor putea lua parte la concursuri, întreceri sportive şi vor putea asista la spectacolele de muzică populară şi uşoară. Printre artiştii care vor concerta la Rovinari în cadrul festivalului se numără şi DJ Sava&Raluka.

Cea mai mare parte din manifestările organizate anul acesta de autorităţile locale din Rovinari în cadrul Festivalului Berii vor avea loc weekend-ul viitor. Sâmbătă, 16 august, începând cu orele 16, vor se vor desfăşura concursuri şi întreceri sportive: înot şi sărituri în apă. Seara va debuta cu un program folcloric susţinut de copiii de la Grădiniţa nr.1 din Rovinari şi de Ansamblul Folcloric “Petrolul din Ţicleni”. În încheierea zilei de sâmbătă atmosfera va fi întreţinută de cântăreţul de muzică populară mehedinţean Marian Medregoniu.  

Ultima zi a manifestărilor, duminică, 17 august, aduce de asemenea concursuri şi întreceri sportive de înot şi sărituri în apă. Seara va avea loc un program folcloric susţinut de copiii din Rovinari şi Şcoala Populară de Artă, secţia locală. În încheiere vor concerta artiştii de muzică populară bănăţeni Nicu Novac şi Claudia Ionas, dar şi DJ Sava&Raluka.

Toate activităţile din cadrul manifestărilor vor fi susţinute pe Bulevardul Minierilor, iar concursurile sportive se vor organiza în incinta ştrandului orăşenesc din Rovinari. Autorităţile locale cheamă rovinărenii şi toţi gorjenii la distracţie. „Vom avea şi un concurs de fotbal cu tinerii din oraşul Rovinari, care nu este trecut în program. Sâmbătă şi duminică vor avea loc competiţiile de fotbal în sala de sport. Aşteptăm la festival toţi rovinărenii şi oamenii din judeţ care vor să uite de probleme timp de o săptămână, să mănânce un mic, să bea o bere”, a declarat Laurenţiu Chivu, viceprimarul oraşului Rovinari.

TAXE MICI

Agenţii economici care doresc să comercializeze produse la Festivalul Berii nu vor trebui să plătească mai mulţi bani pentru spaţiile scoase la închiriere de administraţia locală din Rovinari pe Bulevardul Minerilor. Administraţia locală a menţinut taxa de 2 lei/mp/zi.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: