Adolescent rănit în accident

Un gorjean a intrat sâmbătă cu dubița într-un autobuz parcat, în orașul Filiași – Dolj. În urma accidentului, un adolescent de 17 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„La data de 18 iunie a.c., orele 04.50, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Filiași au fost sesizați cu privire la faptul că în orașul Filiași a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că o autoutilitară condusă de un bărbat de 50 de ani, din comuna Bălești, județul Gorj, pe Bulevardul Racoțeanu, din Filiași, a intrat în coliziune cu un autobuz parcat.

În urma evenimentului rutier, un adolescent de 17 ani, din comuna Telești, județul Gorj, pasager dreapta față în autoutilitară, a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind inconștient. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Vizualizări: 2,610

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: